Kritikák

Figyelem! A kritikákban leírtak a megjelenés óta megváltozhattak!

I won't give up 'till it's over ~ Bea Styles

KINÉZET
Fejléc: Nekem egyáltalán nem tetszik. A képek csak úgy oda vannak dobálva a háttérbe, míg a szereplők kivágása borzalmas és a cím is alig olvasható egyes részeken. Javaslom, hogy rendelj/készíts egy másikat. 
Sablon és háttér: A sablonnál be kellett volna állítani, hogy a fejléc körül keskenyebb legyen a keret... Aztán a háttér szerintem sokkal jobban mutatna úgy, hogy nem mozog együtt az egész bloggal. 
Lapok és modulsáv: Igazából nem értem, hogy a cseréket miért raktad külön lapra..., de végül is elfér. A moduloknál a szöveget sorkizártra kellene állítani, illetve kellene valami, amivel kicsit egyedibbé tehetnéd a kinézetet. Javaslom, a jő minőségű képeket/gifeket ( tumblr ) illetve az idézeteket. 
Színek, méretek és effektek: Nos, a lilás szín szerintem már kicsit túlzás, de ettől eltekintve a színekkel nem nagyon van baj. Igazából mivel képek nem nagyon vannak a méretekbe nem tudok belekötni, effektek pedig egyáltalán nincsenek - ugornék is a történetre. 
TÖRTÉNET
Trailer: Nos, nekem nem nagyon jött...be, mert a képek színe és mérete nagyon eltérő volt... A zene az tetszett, szerintem passzolt a videóhoz. 
Alap: Átlagos. Ennél többet nem nagyon tudok mondani, mert még nem sok rész ( nincs is fent rész ) mondani. Már a szereplő választás se nagyon nyűgözött le, de hogy összeszabadítottad Georgo-t és Harry-t.... nekem kicsit már túlzásnak tűnt. 
Fogalmazás: Igazából itt sem sok mindent tudok elmondani, mert a prológusból nem igazán derült ki. Lehet, hogy tíz perc alatt dobtad össze, de az is lehet napokig csiszolgattad.... 
Helyesírás és ismétlés: Egyikkel sincs különösebb gond, inkább az apróbb figyelmetlenségekkel van. Ezekre a későbbiekben próbálj meg jobban figyelni. 
UI: Javaslom, hogy kérj egy újabb kritikák miután feltettél pár részt, hogy többet tudjak mondani.

Hope Design ~ Lettie Tomson


Fejléc+ design: engem valahogy nem nyert meg a fejléc. Nem tudom velem van a baj, viszont nekem nem tetszik. Cseréld le. Viszont a modulok és a háttér passzol, viszont ha megváltoztatod a fejlécet, akkor ezeket is illeszd hozzá!
10/5
Bejegyzések/ Történet: 3 szó a Prológusra: unalmas, mégis szép. Fejtsük csak ki az unalmas jelzőt.  Pontosabban az égvilágon semmi nem történik benne! Hiányoltam az izgalmat, a történést. Viszont a fogalmazásod összeszedett, bár a vesszőkkel vigyázni kell. Valahova nem kell, valahova kell. Gondold át mindig! Ami a helyesírást illeti, azzal nincs bajom.
10/4
20/ 9 Én úgy gondolom benned sokkal több van, mint ami ebben a blogban! Tanács: NE HAGYD ABBA AZ ÍRÁST! :*


Starlit fantasy of our dream ~ BellaLili

Kinézet: A fejléced nagyon is tetszik, bár a háttérrel összevetve nekem túl kék az egész blog. Ne értsd félre a kék jó szín és ritka is általában, de itt túlzásba vitted. Külön kiemelném, hogy a fejlécen található lányt eddig még egyik blogon se láttam, ami ritka manapság! Ha jól láttam, akkor a történet írója és a design készítője is vagy egyben ami így összevetve szép munka. A jobb oldali sávot jól megcsináltad, mert a képek egy forma méretűek és a szövegek se hosszúak. Annyira.

Történet: Az egész sztori egyedi, ez már az első pár mondatból kiderült. Ebből a rövidke Bemutatkozásból is már le lehet szűrni, fantasztikusan bánsz a szavakkal, a mondatokat megfelelő hosszúra írod és a vesszőkkel se állsz hadilábon. Tetszik a stílusod, nem tudom tényleg sportolsz-e valamit a három felsorolt közül, de én mint sportoló tanúsíthatom, mindent tökéletesen írtál le. Sok mindent még nem lehet tudni, a szereplőket illetően One Direction és Union J párosítás már lassan szokásos lesz, de nem baj, attól még lehet egy jó blog.


Összegzés: Ha már több rész lesz fent, kérj újra kritikát, mert szívesen elmondom akkor is véleményemet. Sok sikert, csak így tovább! 


Isolated Reality Design ~ Bella Everdeen
 
FEJLÉC
Hm, nos, meg kell hogy mondjam, nagy fejtörést okozott. Tetszik is, meg nem is. A lány nagyon szépen be van vágva, a háttérben minden sztorival kapcsolatos dolog ott van, mégis nekem valamiért nekem annyira nem nyerte el a tetszésem. Talán a felirat, talán az, hogy túl kék(?) Nem tudom, de akkora nagy baj nincs vele.
10/8

DESIGN
A színek passzolnak egymáshoz, minden kellőképpen letisztult, talán az oldalszélesség túl sok, szerintem. A modulok mind megvannak, sok mindenbe nem tudok belekötni.
10/9

TÖRTÉNET
Sok mindent nem tudok mondani, mivel még csak egy bevezető van fent, illetve egy trailer. Kicsit meglepődtem amikor észrevettem, hogy ez egy fanfiction, nem számítottam rá a leírás alapján. Érdekes történetnek ígérkezik, sok mindent ki lehet belőle hozni. Szépen fogalmazol, azzal semmi probléma nem lesz, de többel sajnos még nem tudok szolgálni.:)
10/8

Összesen: 30/25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése